21-film (2008): Er den baseret på hændelse fra det virkelige liv?

Hvilken Film Skal Man Se?
 

enogtyve er en film instrueret af Robert Luketic, der er kendt for sine værker som Legally Blonde og Paranoia. 21 er tilpasset fra den meget populære bestsellerbog af Ben Mezrich, udgivet i 2003, kaldet Bringing Down the House.





Selvom fans af bogen siger, at filmen ikke stod op til bogens hype, som gjorde det ekstremt godt. De ved, hvad opgaven gik ud på, og læserne kunne mærke adrenalinsuset, når hver side vendte.

Det film havde sin biografpremiere den 28. marts 2008 på verdensplan. Fra den 22. juli 2008 var det tilgængeligt at streame online på forskellige platforme.



Navnet på filmen 21, henter sin inspiration fra selve spillet. 21 er et populært navn givet til Black Jack af mange mennesker.

Er det baseret på det virkelige liv?

kilde: af mig selv



Ja, bogen er inspireret af de seks MIT-studerende, som brugte deres evner til at indkassere millioner fra Las Vegas kasinoer. Bogen gav en god skildring af suset og hjernearbejdet, som syntes at mangle gennem hele filmen.

bedste whatsapp -gruppenavne

Bogen nævner ikke, at det oprindelige hold begyndte at fungere allerede i 1979. Selv efter MIT-holdet blev fanget, blev der straks dannet et nyt hold bestående af studerende fra MIT og Harvard.

Filmen tilføjer drama til historien, som afsporer historien fra dens plot af fantastiske tankespil og adrenalinsus. Det dæmpede lidt historien. Den rigtige Jane Willis faldt aldrig for Ben, det hele var opdigtet, hvorfor instruktøren rodede et perfekt plot?! Det var faktisk frustrerende.

Selv det rigtige hold blev ikke ledet af nogen matematikprofessor eller andre professorer, men en gruppe på tre personer ledede holdet. De ændrede endda historien om karaktererne for at flytte sympatierne mod hovedpersonen. Og nej, ikke alle de involverede studerende var fra MIT, nogle var fra Harvard og Princeton.

Hvor er medlemmerne nu?

Det berømte MIT-hold, der er portrætteret i bogen og filmen, er forskellige steder nu bortset fra ét. Jeff Ma, den rigtige Ben, grundlagde et sportsaktiemarked efter sin pensionering fra holdet. Den rigtige Jane Willis er nu partner i et advokatfirma i Boston. Aponte, den rigtige Jacob er stadig ikke over sin passion for Black Jack og har været med til at stifte BlackJack Institute.

Hvor kan vi streame online?

21 er tilgængelig på mange streamingsites, herunder, - Netflix (,99/måned) eller køb/lej fra AppleTV, google play og Youtube.

hvornår er one punch man sæson 3

Cast

kilde: MUBI

Jim Sturgess som Ben Campbell, Kate Bosworth som Jill Taylor, Kevin Spacey som Micky Rosa, Aaron Yoo som Choi, Liza Lapira som Kianna.

Jacob Pitts som Fisher, Laurence Fishburne som Cole Williams, Jack McGee som Terry, Josh Gad som Miles, Sam Golzari som Cam, Helen Carey som Ellen Campbell og Jack Gilpin som Bob Phillips.

Tags:21 Film

Populær