Billions Sæson 6 Afsnit 8: Udgivelse 13. marts, Tid, Hvor skal man se og hvad man kan forvente?

Hvilken Film Skal Man Se?
 

Billions kører i øjeblikket på sin 6. sæson, skrevet af Andrew Ross Sorkin, David Levien og Brian Koppelman, med den Oscar-nominerede Paul Giamatti (Sideways) og Corey Stoll (The Many Saints of Newark) i hovedrollerne.





Den modtog mange positive anmeldelser og krævede en seriefornyelse med Brian Koppelman, David Levien og Andrew Ross Sorkin som executive producer.

Denne sæson har sæson 6 i alt 12 afsnit og havde første gang premiere den 23. januar 2022, og den blev straks et af favoritterne. Det sprængfyldte plot og fantastiske cast har modtaget mange positive anmeldelser og formået at tiltrække en stabil vurdering gennem sæsonen.



kilde: Cine Dope

Afsnit 7, Sæson 6, Recap: Napoleons Hat

Shaz Bennett instruerede afsnit 7. Den følger Prince, mens han undviger fremskridt gjort af Chuck for at angribe hans forretningsplaner. Denne sæson viste Chuck som en meget moralsk fyldt milliardær, der forsøger at undgå korruption. Selv i afsnit 7 rejser han en stipendiefond i stedet for at bestikke udvalgsmedlemmerne i et forsøg på at springe over bestikkelsesprocessen.



Men hvor langt kan han gå uden at smøre nogle hjul i en verden, hvor penge taler mere end dyd. De tester ham i episode 6, da et af hans vigtige aktiver i at bringe OL til New York kan blive sat i fare, da borgmester Johnson lukker ned for sit forsøg på at bringe sin undergrundsteknologi til New Yorks transitsystem.

film, der udspiller sig i middelalderen

På den anden side er Chuck dybt i at forsøge at bevise, at Prince trods alt ikke er en goody-two-shoes, som han portrætterer at være, og er laser-fokuseret for at bevise, at selv Prince er korrupt. Så vi står tilbage med en cliffhanger, da Prince har skubbet til kanten af ​​sine dyder i denne episode, og Chuck er klar med sin gaffel og kniv til at fortære ham, mens han omhyggeligt holder øje med et forkert træk, der får ham lige på tallerkenen.

Sæson 6, afsnit 8, Forudsigelser: The Big ugly

Chuck er klar bag Prince, og borgmester Johnson lukker Princes plan kan føre til et hul for Chuck til at få fat i Prince. Med OL-annonceringen kun et par dage væk, føler Prince sig presset til at låse sin aftale og hæve sit imperium, men denne drøm kommer med en omkostning, og han bliver måske nødt til at springe over sine dyder.

I mellemtiden presser Phillip og Rian Taylor, som er ivrige efter at undslippe arbejdsstressen, hvilket kan føre begge karaktererne til situationer, de aldrig vil glemme.

Samlet antal episoder i sæson 6:

Der er i alt 12 afsnit i sæsonen. Afsnit 1 har titlen Cannonade, og to har titlen Lyin' eyes, tre har titlen STD, fire har titlen Burn Rate, fem har titlen Rock of Eye, seks har titlen Hostis Humani Gener, syv har titlen Napoleons Hat, otte har titlen The Big grim, ni har titlen Hindenburg, ti har titlen Johnny Favourite, 11 har titlen Succession og det sidste afsnit, afsnit 12 har titlen, Cold Storage.

Hvornår kan du se afsnit 8 af sæson 6, milliarder?

Det seneste afsnit, afsnit 8 af sæson 6, sendes søndag den 13. marts kl. 21.00 ET/PT og kl. 18.00 PDT.

Hvor kan du se?

Det nye afsnit udsendes den 13. marts 2022 på Showtime-kanalen og udgives samtidigt på Showtime-applikationen.

Showet vil også kunne streames på Disney+ Hotstar.

Cast

kilde: Daily Research Plot

Corey Stoll som Mike Prince, Paul Giamatti som Chuck Rhoades, Maggie Siff som Wendy Rhoades, David Costabile som Mike Wags Wagner, Condola Rashad som Kate Sacker, Asia Kate Dillon som Taylor Mason, Jeffrey DeMunn som Chuck Roades, Sr. , Kelly AuCoin som Dollar Bill Stearn , Toby Leonard Moore som Bryan Connerty, Malin Akerman som Lara Axelrod.

Tags:Billions Billions sæson 6

Populær