Drive to Survive Sæson 4: What Is The Storyline? Skal du streame det eller springe det over?

Hvilken Film Skal Man Se?
 

Formel 1: Drive to Survive Sæson 4 er den seneste sæson af fan-favorit Documentary Series. De gav et unikt perspektiv på, hvad der skal til for at lave et løb i Formel 1 verdensmesterskabet. Showet er den 4thsæson og har gået fantastisk de sidste 3 sæsoner.





I denne sæson vil showet give os et smugkig ind i kampen mellem Lewis Hamilton, som er en britisk racerkører, der kører for Mercedes og har vundet mesterskabet syv gange tidligere. På det andet hjørne har vi Max Verstappen. Han er en Formel 1-racer, der kører for det hollandske hold.

Hvornår kan man forvente showet?



Showet startede sin premiere den 8thaf marts 2019. Sæson 1 af showet dækkede verdensmesterskabet i 2018. Anden og tredje sæson dækker verdensmesterskaberne i henholdsvis 2019 og 2020. Sæson 4 af showet vil dække verdensmesterskabet i 2021.

Denne sæson kommer til at have 10, 40-minutters episoder i alt og har en vurdering på 8,7/10 på IMDB . Showet er perfekt til Formel 1-racerentusiaster, da det viser bag scenen-dramaet fra dine yndlings Formel 1-racere og deres besætning.



Hvor man kan streame showet

Lige siden debuten har showet været en fremragende tilhængerskare af fans. Formel 1 verdensmesterskabet som seere fra alle hjørner af planeten. Da dette er et show om nævnte mesterskab, kan man også forvente et tilsvarende antal seere til showet.

Dokumentaren er et resultat af samarbejdet mellem Formel 1 og Netflix, og derfor er showet det streamet udelukkende på Netflix. De internationale fans behøver ikke bekymre sig, da showet vil være tilgængeligt i flere andre voiceover-versioner, hvis du har problemer med standardsproget.

Hvad er historien, og bør du se den?

kilde: TechRadar

Denne gang får vi at se bag scenehistorierne, der fandt sted under Formel 1-mesterskabet i 2021. De, der har set løb, ved allerede, at den belgisk-hollandske racer Max Verstappen vandt. Hans rival var ingen ringere end Lewis Hamilton, britisk racer, der kører for Mercedes. Sæson 4 skildrer den voldsomme rivalisering mellem de to. Det var meget tæt på, men til sidst sejrede Verstappen som verdensmester.

Og for at besvare dit spørgsmål om, hvorvidt du skal se den eller ej. Hvis du er en hardcore Formel 1-fan og racer-entusiast, bør du se den. Men for en, der ikke er velbevandret i Formel 1's store åbne verden.

Showet passer måske ikke bedst til dig. Denne sæson er inspireret af Formel 1 verdensmesterskabet i 2021, og da det er en dokumentar, har Netflix ikke så meget kreativ licens. For den almindelige iagttager kan dokumentaren føles kedelig. Hvis du ønsker at komme ind i showet, vil jeg foreslå dig, gør det fra toppen. Som i fra den allerførste sæson. Håber du fandt alt hvad du ledte efter.

Tags:Kør for at overleve sæson 4

Populær