Konosuba: Hvor skal vi se, og hvad skal vi vide, før vi ser det?

Hvilken Film Skal Man Se?
 

Fuldt kendt som Konosuba: Guds velsignelse over denne vidunderlige verden! er en Natsume Akatsukis lette roman-inspirerede anime. Denne sci-fi fantasy-serie har været instruktørprojektet af Takaomi Kanasaki, mens opskrivningen er blevet taget sig af af Makoto Uezu. Rie Ogura laver produktion, og Koichi Kikuta har stået for designet af karaktererne.





Sæson 1 og 2 udkom i henholdsvis 2016 og 2017, hvor en spinoff aqlswo blev oprettet og udsendt i 2019. Hvert afsnit af serien har en varighed på omkring 24 minutter og kan nydes på de tjenester, der er nævnt nedenfor. Så fortsæt med at læse.

magi det magiske kongerige sæson 3

Hvor kan man se Konosuba?

Kilde: Dual Shockers



De to sæsoner for showet kan nydes på streamingplatformen Netflix for Japan og indisk publikum . For seere i USA er Netflix endnu ikke udkommet med serien. Tjenesten til at downloade afsnittene for de respektive sæsoner kan også benyttes til senere visning. Bortset fra dette, Crunchyroll har også de to sæsoner af Konosuba med engelske undertekster.

HBO Max og VRV er også alternativerne til at streame showet, især af det amerikanske publikum. Afsnittene fra begge sæsoner er tilgængelige for binge watch, hvor hver sæson har ti afsnit.



Hvad skal du vide, før du ser Konosuba?

Historien om serien kredser om hovedpersonen Kazuma Satou, der tilfældigvis dør meget uventet en dag, da han var ude af sit hus for noget arbejde. Men hans held giver ham endnu en chance, da Aqua, gudinden, giver ham et andet liv, men i et videospil en slags baggrund, tilføjet med kræfter og fordele. I det parallelle liv får han nye venner og er på jagt efter at besejre Djævlekongen sammen med gudinden Aqua. Vil hans nye chance være frugtbar, eller vil den være lige så formålsløs som den forrige? Se showet for at finde det selv.

alice i borderland -tegn netflix

Hvem er alle der i Konosuba?

Kilde: The Awesome One

Seriens rollebesætning består af Sora Amamiya der essayer rollen som Aqua, Tetsu Inada essayer rollen som Arakuremono, Jun Fukushima essayer rollen som Kazuma Satou, Hiroki Yasumoto essayer rollen som Beldia, Hitomi Nabatame essayer rollen som Sena, Ayaka Suwa essayer rollen som Eris, Sayuri Hara essayer rollen som Luna, Masakazu Nishida, og Rie Takahashi essayer rollen som Megumin.

Aki Toyosaki essayer rollen som Yunyun, Takuya Eguchi essayer rollen som Kyouya Mitsurugi, Yui Horie essayer rollen som Wiz, og Ai Kayano essayer rollen som Darkness.

Hvad mere om Konosuba?

Serien gennemgik også en spinoff med en film med titlen KonoSuba: God's Blessing on this Wonderful World! Legend of Crimson blev sendt med sin undertekstede version tidligere i år på Crunchyroll. Filmen bestod af samme rollebesætning som tv-serien, hvor skuespillerne gentog deres roller. I juli i år blev det også annonceret, at et nyt projekt af Konosuba var under produktion og snart vil blive afsløret, ifølge dets Twitter-håndtag.

Responsen på showet har været positiv fra seerne, der har rost dens genre, komedie og historie. Så genrens elskere kan helt sikkert give det et ur på platformene nævnt ovenfor.

Populær