MENING: Er Travis Scott skyld i Astroworld?

Hvilken Film Skal Man Se?
 

Når hele spillestedet forvandler sig til en mosh pit, er dette kendt som festivalsæder. Det er en darwinistisk hver-mand-for-sig selv, gå-på-egen-risiko-affære uden tildelte pladser. Mareridtet, vanvittige hastværk, der opstod i NRG Park den 5. november på Travis Scotts hiphop Astroworld, var forventet, især da kunstneren opmuntrer til svulmning af publikum som en del af hans optræden. Der er dog mange op- og nedture i Travis Scotts liv. Desuden har han været i trend de seneste par uger.





Hvad er de seneste nyheder?

En af de mennesker, der blev dræbt ramt i ulykken, siger, at jeg voksede op i Bay Area og plejede at gå til Colosseum for Days on the Green. Men det var først, da jeg var teenager i Houston, at jeg for alvor begyndte at deltage i rockkoncerter. Jeg havde taget et år fri fra college for at arbejde som dj hele natten på byens største rockstation. Da jeg så festivalpladser på en billet, vidste jeg, at det var mere end en advarsel; det var en invitation til tragedie.

Når hele spillestedet forvandler sig til en mosh pit, er dette kendt som festivalsæder. Det er en darwinistisk hver-mand-for-sig selv, gå-på-egen-risiko-affære uden tildelte pladser. Mareridtet, vanvittige hastværk, der opstod i NRG Park den 5. november på Travis Scotts hiphop Astroworld, var forventet, især da kunstneren opmuntrer til svulmning af publikum som en del af hans optræden.



Hvad siger medierne?

Nå, medierne forsøger at ransage retskendelsesperioden for denne hændelse. Men på grund af mangel på vilkår og betingelser står de over for mange vanskeligheder at overvinde. Desuden forsøger regeringen at give håb til familierne.

Hvad siger regeringen?

Nå, regeringen gør sit bedste for at give håb til de berørte familiemedlemmer. Desuden forventes det, at regeringen meget snart vil give nogle midler til dem.



Populær