Snowpiercer Sæson 3 Afsnit 7: Udgivelse 7. marts, tid og hvad skal du vide, før du ser?

Hvilken Film Skal Man Se?
 

Pike tog imod Laytons tilbud og gik til Tail for at ordne sagen Snowpiercer sæson 3 afsnit 6 efter Laytons afsløring. Pike holder fast i sine idealer, når Layton forsøger at løse problemet ved at levere smarte ting. Det er tydeligt fra starten, at han ikke er nogen, Layton bare kan købe.





Pike føler sig pludselig utilstrækkelig, da Layton bliver Snowpiercers høvding. Han bliver irriteret over Laytons forsøg på at påvirke alle de rejsendes skæbne udelukkende til hans formål og ønsker. Laytons dominans over andre, især Pike, lagde grunden til hans fjendskab over for sin tidligere bror. Snowpiercer Sæson 3 Episode 7 er nu tilgængelig at se.

mushoku tensei sæson 1 del 2 udgivelsesdato

Udsendelsesdato for Snowpiercer sæson 3, afsnit 7

kilde: Hvad er på Netflix



Snowpiercers tredje sæson, afsnit 7, får premiere på TNT Network og Netflix den 7. marts 2022 kl. 21.00. ET. Hver mandag frigives nye rater, som hver varer 50 minutter at se.

Grund

Laytons bestræbelser på at finde ud af, hvad der forårsagede ilden og eksplosionen i Snowpiercer, er centrum for Snowpiercer sæson 3, afsnit 7. Som en konsekvens af Bess' efterforskning er Pike tvunget til at flygte, hvilket fører ham til Tail. Miss Audrey forsøger alt, hvad hun kan, for at overtale Wilford, der er bundet til en kørestol, til at drage fordel af Laytons chance. Josie fortsætter Tailies historie om et dilemma med Layton og Pike, hvilket resulterer i bemærkelsesværdige resultater. Vi kaster et dybere blik, da programmet afsluttes med en overraskende episode.



Hvornår udgiver Netflix den tredje sæson af Snowpiercer?

Når det kommer til Netflix distribution af Snowpiercer, det viser sig på én gang, hvilket indebærer, at Netflix bliver nødt til at stå i kø for at hele serien bliver udgivet på TNT, før de starter sæson 3. Netflix har endnu ikke verificeret eller annonceret Snowpiercers officielle lancering på deres abonnementstjeneste. Programmet distribuerer ugentligt på Netflix til folk i udlandet i USA.

Som et resultat vil Netflix-lanceringsvinduet for Snowpiercer sæson 3 være et sted efter den 28. marts 2022, som er den eksisterende dato for sæsonens afslutning.

wentworth sæson 3 på netflix

Forhåndsvisning af Snowpiercer sæson 3 afsnit 6

kilde: Deadline

Layton beder Pike og et par andre Tailies om at forsvare ham og hans husstand mod en uidentificeret modstander i Snowpiercer sæson 3, afsnit 6. Bess' research fører ham til Lights, som afslører, at enheden blev fremstillet med Lights' ideer.

Da Bess fortalte Layton, at kun få personer kendte til notaterne, antog sidstnævnte, at det var Pike, der var modstanderen. Pike flygter fra Layton og hans mænd efter at have indset, at Layton forstår, hvem han er. Han møder Asha, som lover at gemme sig i mørket i årtier. Han konfronterer hende med hensyn til hendes løgne om New Eden.

Ruth henvender sig til Roche i en klinisk varevogn og beder ham om at komme tilbage. Han hævder, at han ikke har andet motiv til at gøre det end at myrde Wilford. Carly bliver ven med Alex, som inviterer hende til at besøge sin far. Frøken Audrey bestikker LJ for at deltage i den første session og møde Wilford.

Ruth støder derefter på Layton og Bess, mens hun søger i Pikes garderobe. De opdager Lights' skrifter og tilbyder dem til Ruth for at afgøre, om Pike faktisk er skyld i tændingen. Josie og Miles rådgiver The Old Ivan's Way, en Tailie-skik, hvor to personer taler og adresserer deres problemer ansigt til ansigt, uanset metoder, mens de brainstormer strategier til at skyde Pike.

Tags:Snowpiercer Snowpiercer sæson 3

Populær