Hvad er de bedste spil at spille på PS5 nu?

Hvilken Film Skal Man Se?
 

PS5 har nu indledt sin rejse som en spillekonsol. Og nu er der forskellige interessante spil på denne platform. Sonys seneste næste generations konsol er her for at give dig en enestående spiloplevelse, som du aldrig har følt før. Nu, hvis du leder efter den bedste PS5-spilliste, er du kommet til det rigtige sted.





Disse kvalitetstitler har alt fra ydeevne til grafik og vil tilbyde dig fantastisk gameplay. De listede spil vil passe til ethvert humør, smag, oplevelsesniveau og præference. Så lad os springe ind i de bedste spil på PS5 lige nu.

Ratchet and Clank: Rift Apart

Kilde: Insomniac Games



Tilbyder det bedste eventyr for Ratchet og Clank til dato, det er absolut et af de bedste spil på PS5. Fra hurtig indlæsningstid, stramt gameplay, overbevisende historie og PS5s kraftfulde demonstration har Rift Apart alt at byde på.

Når de rejser gennem rum og tid på tværs af universet, skal Clank og Ratchet yde deres bedste til at sy universet igen. DualSenses haptiske feedback og ingen forsinket indlæsningsskærm gør det til et af de mest foretrukne valg.



Den har et gameplay på næsten 15 til 20 timer, hvilket uden tvivl er en passende længde. Ratchet and Clank: Rift Apart er ikke på PS4 og er udelukkende på PS5. Udviklet af Insomniac Games er det et tredjepersons skydespil, der kan springe dimensioner på platformen. Den har 88 % Metacritic-anmeldelser og blev oprindeligt lanceret den 11. juni 2021. Spillet blev udgivet af Sony Interactive Entertainment.

Spider-Man: Miles Morales

Kilde: Insomniac Games

Efter Miles Morales, bidt af en radioaktiv edderkop, der er genetisk avanceret, mestrer han nye kræfter som Spider-Man, ligesom Peter Parker. Spillet guider dig gennem et tegneserieeventyr, hvor Miles Morales er en spæd helt.

Den er tilgængelig på din PS5-konsol, og spillere vil opleve et tredjepersonsperspektiv. Spillerne vil opleve kræfter som Venom Blast, Camouflage og Mega Venom Blast. Spiloplevelsen bliver mere tilfredsstillende med DualSenses haptiske feedback.

Dæmons sjæle

Kilde: Life True

Et andet eksklusivt PS5-rollespil, Demon's Souls, blev oprindeligt udgivet i november 2020. Det er en genindspilning af kultklassikeren udgivet i 2009 og er nu trådt ind i 4K-alderen.

Spillet er udviklet af Bluepoint Games og byder på nye våben, rustninger, ringe og korn, som giver særlige kræfter til midlertidigt at modstå virkningerne af blødning eller gift. Spillere vil komme til Boletaria, hvor 'den gamle' har skabt kaos på verden. Dæmonens sjæl må kæmpe mod ham for at gøre riget fredeligt igen.

Dødsløkke

Kilde: Polygon

Death loop er en tidsindstillet konsol eksklusivt til PS5. Den blev udviklet af Arkane Studios og komponeret af Tom Salta. Death loop er et multiplayer-videospil, og spillet er ikke desto mindre selvsikkert designet. I first-person shooter-spillet, i Deathloop, vil spillerne overtage rollen som lejemorderen Colt, der spoler under time-loop. Alternativt kan spillere tage Juliannas karakter op for at beskytte Colt.

Jo mere du er til spillet, jo bedre vil du forstå og opleve loopet. Du skal finde ud af og forberede en strategi for at dræbe otte mål inden for en dag, da de er spredt rundt på Black Reef. Dette er et par af de mest populære spiltitler, der er tilgængelige på PS5 nu.

Populær